"Samen een stap vooruit zetten"

Over &Arentsen?

&Arentsen bestrijkt meerdere vakgebieden.

Marketing en verkoop liggen in elkaars verlengden. Denken vanuit de klant en de markt, dat is het credo van &Arentsen. De klant staat altijd op de eerste plaats!

Op een heel ander vakgebied kunt u ook terecht bij &Arentsen.  Heeft u een geschil? Kunt het samen niet meer oplossen? Standpunten verharden. Wat zijn de belangen die achter deze standpunten zitten? &Arentsen treedt op als de bemiddelaar met als uitgangspunt, dat de partijen het geschil samen oplossen.

Samen een stap vooruit zetten

U staat als klant altijd voorop. Vraagstukken op marketing- (zowel strategisch/tactisch of operationeel) en verkoopgebied pakken we samen op. &Arentsen is praktisch: geen dikke rapporten, maar adviezen die direct in de praktijk toepasbaar zijn. &Arentsen wil uw bedrijf graag toegevoegde waarde bieden, of, zoals hij ook wel eens aangeeft: “een handtekening in het bedrijf achterlaten.”

Een stap richting de toekomst

&Arentsen zet daar waar mogelijk de plannen zelf uit in de praktijk. Interim-oplossingen voor zowel marketingvraagstukken als professionalisering en begeleiding van uw verkopers behoren tot de mogelijkheden. Daar waar u het wilt, begeleidt hij de structurele verandering en brengt de plannen tot uitvoering. Dat kan projectmatig of op interim basis.